Vi anlitas för event i hela Sverige och erbjuder Europas bästa DJ:s inom latinsk musik, electro samt animation. DJ Lobos Producciones arbetar med eventproduktion och gör spelningar på bröllop, hotell, födelsedagsfester, kulturevenemang och företagsevenemang. Med traditionell latinomusik och dans sprider vi glädje på vilket kalas som helst!


Om oss

”Med vår musik vill vi presentera hela den latinamerikanska kulturen och de typiska danserna för norra Europas befolkning och samtidigt sända ut ett glädjefyllt budskap.”

 

Vi som arbetar med Dj Lobo Producciones älskar vårt arbete, och det märks när vi står för underhållningen. När vi spelar på ditt event eller mottagning kommer det att kännas i kroppen och synas i på händer, fötter och i gästernas ögon. Det går nämligen inte att sitta still eller förbli oberörd inför vår musik. 

Låt oss ta ansvar för underhållningen på festen och få dina gäster och besökare att njuta av livet på riktigt för en stund. Vår musik och dans är typisk för vår kontinent och vi har tagit den med oss till Europa för att sprida den genuina glädje som vårt musikaliska arv så självklart förmedlar. Vi är professionella och tar oss an alla uppdrag, stora som små, med största engagemang. 

© 2017 DJ Lobo Producciones